Analisis lan netepake skema proses penempaan

2022-06-24

Ngadeg utawa tiba saka efek ekonomi bisa dikenali saka comparison. Efek teknis lan ekonomi ditindakake kanthi metode komparatif. Nalika mbandhingake rencana proses, bisa uga ana luwih saka rong rencana. Kanggo nggawe kesimpulan saka analisis sing bener lan dipercaya, enumerate rencana utawa rencana alternatif nggunakake metode exhaustive. Mulane, analisis proses sing diarani kudu ditindakake kanggo njelajah macem-macem rencana proses kanggo nyiapake kahanan kanggo analisis teknis lan ekonomi lan milih rencana proses sing paling apik.

Tugas analisis proses bisa diringkes minangka: miturut karakteristik fungsional, materi, wangun, akurasi dimensi, syarat kualitas lan kumpulan produksi forgings, miturut kondisi peralatan sing ana utawa kasedhiya, piranti, piranti, energi, sarana inspeksi, manajemen. tingkat lan personel kualitas, sijine nerusake macem-macem plans proses kasedhiya kanggo nggunakake.



Sajrone analisis proses, pitakonan ing ngisor iki kudu dianggep lan dijawab:



1. Bisa ketemu fungsi forging;

2. Bisa nyukupi kondisi teknis lan standar kualitas gambar;

3. Apa struktur forging cukup lan apa ana keluwihan klamben;

4. Apa sangu pangolahan bisa dikurangi;

5. Apa gaya deformasi utawa fungsi deformasi bisa dikurangi?

6. Apa streamline logam meets syarat;

7. Priksa manawa ora ana omission ing proses kualitas;

8. Apa proses lan langkah kerja wis kurang;

9. Apa pemanfaatan materi cukup, apa iku bisa forge karo forgings liyane, luwih saka siji jamur utawa luwih saka siji kosong;

10. Apa sampeyan wis dianggep kadhemen forging, precision forging, rotary forging, rolling, lokal die forging, sectional die forging, joint die forging, forging welding lan proses majeng liyane?