Pabrik tempa gedhe profesional

2022-07-15

Ing jaman saiki, industri saya maju,forgings gedheana ing sumber cendhak, liyane lan liyane perusahaan ing produksi lan urip kudu castings gedhe kanggo produksi Processing luwih, supaya nggawe bagean liyane sing wong kudu. Forgings gedhe, minangka jeneng tabet, nggunakake teknologi forging kanggo aplikasi meksa kanggo deformasi plastik logam gedhe, lan banjur mesin menyang wangun dikarepake customer. Teknologi iki biasane digunakake ing pangembangan tenaga listrik, galangan kapal, metalurgi, petrokimia, mesin abot lan industri pertahanan nasional, minangka dhasar lan prasyarat kanggo pangembangan industri manufaktur maju.

Tong Xin precision forging co., LTD., Kanthi pengalaman tempa profesional 20 taun, bisa nyedhiyakake produk tempa gedhe kanggo para pelanggan miturut gambar. Teknologi kasebut isih ndhisiki perusahaan domestik liyane. Ora mung kuwi, tong Xin precision forging co., Ltd. wis ngekspor produk menyang pirang-pirang negara kalebu Uni Eropa, Brasil, Jepang lan Korea Selatan, lan wis diakoni lan dipuji dening para pelanggan amarga regane terjangkau lan kualitase.

Saiki, kanthi pengalaman pirang-pirang taun, tong Xin Precision Forging Co., Ltd. bisa nyimpulake telung kaluwihan pangembangan dibandhingake karo perusahaan liyane ing industri kasebut. Kaping pisanan, dibandhingake karo perusahaan liyane, perusahaan duwe set lengkap produksi lan proses pangolahan, sing dhasar ngindhari masalah kualitas sing ora rata. Kapindho, perusahaan wis ngetrapake konsep perlindungan lingkungan sajrone pirang-pirang taun kanthi mayoritas klompok pelanggan. Katelu, kekuatan tempa gedhe perusahaan ora bisa disepelekake, bisa ngirit biaya transportasi lan sumber daya manungsa sing cukup akeh kanggo para pelanggan. Mulane, ing umume, tong Xin Precision Forging Co., Ltd. dipilih minangka produsen tempa utama.