Traksi pin forgings

2022-01-18

Tongxin precision forging Co.Ltd minangka produsen bagian tempa presisi profesional. Traction pin forgingsminangka bagean standar logam sing digunakake kanggo nyambungake traktor lan trailer ing semi-trailer. Forgings pin traksi kita kualitas apik banget, Kuwat lan awet, penempaan presisi, penempaan pin traksi kita duwe reputasi apik, lan kita nggawe kerjasama stabil jangka panjang karo perusahaan kondhang ing ngarep lan luar negeri.