Apa wilayah aplikasi saka forgings ring gedhe?

2022-06-09

Forgings ring gedhe digunakake digunakake, nanging bisa digunakake ing aspèk tartamtu? Artikel ing ngisor iki utamane nyritakake babagan.
Forgings ring engine Diesel: jinis tempa mesin diesel, mesin diesel mesin diesel minangka jinis mesin tenaga, asring digunakake minangka mesin. Njupuk mesin diesel gedhe minangka conto, forgings digunakake kalebu tutup silinder, jurnal spindle, crankshaft mburi flange output poros pungkasan, connecting rod, piston rod, piston sirah, crosshead pin poros, gear transmisi crankshaft, gear ring, intermediate gear lan dye lenga. awak pompa lsp.
Forgings ring Marine: Forgings Marine dipérang dadi telung kategori, forgings engine utama, forgings shafting lan forgings rudder. Tempa mesin utama padha karo tempa mesin diesel. Shafting forgings duwe thrust shaft, intermediate shaft buritan shaft lan liya-liyane. Sistem rudder forgings rudder, rudder post, rudder pin, etc.

Forgings ring Ordnance: forgings muter peran penting ing industri ordnance. Miturut bobot, 60% saka tank sing forgings. Laras, rem moncong lan buntut artileri, laras ribbed lan bayonet telung ribbed senjata infantri, roket lan kapal selam jero banyu ngluncurake bom lan mbenakake kursi, awak stainless steel saka kapal selam nuklir dhuwur meksa adhem, meriam, peluru lan ing, kabeh produk palsu. Saliyane tempa baja, senjata digawe saka bahan liyane.

Forgings ring Petrokimia: forgings digunakake digunakake ing peralatan petrokimia. Contone, manhole lan flanges saka tank panyimpenan spherical, macem-macem tubeplates dibutuhake dening exchanger panas, kabèh palsu silinder (prau meksa) saka bokong gandheng flange reaktor cracking katalitik, silinder digunakake ing reaktor hidrogenasi, lan ndhuwur, ngisor lan sealing kepala dibutuhake dening peralatan pupuk. kabeh iku palsu.

Forgings ring pertambangan: miturut bobot peralatan, proporsi forgings ing peralatan pertambangan yaiku 12-24%. Peralatan pertambangan: peralatan pertambangan, peralatan winding, peralatan crushing, peralatan grinding, peralatan ngumbah, peralatan sintering.