Tipe Ring Forgings wangun khusus
  • Tipe Ring Forgings wangun khusus - 0 Tipe Ring Forgings wangun khusus - 0

Tipe Ring Forgings wangun khusus

We are Produsèn profesional saka jinis ring khusus-shaped forgings. Perusahaan kasebut nduweni sejarah dawa lan teknologi sing unggul. Kita bisa nggawe kabeh jinis dering sing bentuke khusus miturut gambar sampeyan. Produk sing kualitas banget lan dhuwur tliti forging. Padha ditampa kanthi apik dening pasar. We sincerely looking nerusake kanggo bisa karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

We are Produsèn profesional saka jinis ring khusus-shaped forgings. Perusahaan kasebut nduweni sejarah dawa lan teknologi sing unggul. Kita bisa nggawe kabeh jinis dering sing bentuke khusus miturut gambar sampeyan. Produk sing kualitas banget lan dhuwur tliti forging. Padha ditampa kanthi apik dening pasar. We sincerely looking nerusake kanggo bisa karo sampeyan.


Proses dhasar tempa: blanking-bahan pemanasan-kosong nggawe-mbentuk-pendingin-shotblasting-inspeksi-heattreatment-mesin-assembly-inspeksi-gudang


Fitur utama / spesifikasi

Materi

Baja karbon utawa baja paduan

Sertifikasi:

GB/T19001-2016/ISO9001:2015/TH16949

Metode Forging Forming:

Die forging

Proses ngecor

Forging

Model:

Ngatur

Spesifikasi

Ngatur

Logo:

Ngatur

Paket

Ngatur

 

Bahan mentah: miturut syarat materi gambar pelanggan, pilih bahan mentah lan spesifikasi sing cocog.
Spesifikasi: Macem-macem spesifikasi tempa kendaraan tambang lan teknik bisa disesuaikan.
Perawatan panas: perawatan panas miturut syarat gambar.
Ukuran: miturut syarat pelanggan.
Quality Inspection: Ngirim produk sawise pabrik poto-inspeksi utawa pengawasan pihak katelu lan acceptance, kanggo mesthekake produk kualitas dhuwur kanggo pelanggan.


Kaluwihan:

Digawe saka baja kualitas dhuwur
Struktur sing ketat
Kuwat lan awet
Ngatur kanthi gambar
Desain cetakan
Ora gampang nyandhang lan nyuwek
lumahing Gamelan
Teknologi Tempa Profesional









Hot Tags: Tipe Ring Forgings, Produsen, Supplier, Tuku, Pabrik, Customized, China, Made in China, Kualitas, Murah, Rega murah, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.