Shaft Type Forgings
  • Shaft Type Forgings - 0 Shaft Type Forgings - 0
  • Shaft Type Forgings - 1 Shaft Type Forgings - 1
  • Shaft Type Forgings - 2 Shaft Type Forgings - 2
  • Shaft Type Forgings - 3 Shaft Type Forgings - 3
  • Shaft Type Forgings - 4 Shaft Type Forgings - 4
  • Shaft Type Forgings - 5 Shaft Type Forgings - 5
  • Shaft Type Forgings - 6 Shaft Type Forgings - 6
  • Shaft Type Forgings - 7 Shaft Type Forgings - 7
  • Shaft Type Forgings - 8 Shaft Type Forgings - 8
  • Shaft Type Forgings - 9 Shaft Type Forgings - 9
  • Shaft Type Forgings - 10 Shaft Type Forgings - 10
  • Shaft Type Forgings - 11 Shaft Type Forgings - 11

Shaft Type Forgings

Our company punika Produsèn profesional open die forging Saka jinis poros forgings produk, kang bisa nyedhiyani 0.5kg-5000kg forgings gedhe kanggo metalurgi, pertambangan, stasiun daya hydraulic, stasiun daya termal, stasiun tenaga angin, stasiun daya nuklir, galangan kapal, petrokimia, mesin abot, engineering samudra, aerospace, jamur lan industries.Customization liyane lan OEM kasedhiya miturut drawings.We customer kang dikarepake dadi partner long-term ing China, welcome kanggo komunikasi liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Our company punika Produsèn profesional open die forging Saka jinis poros forgings produk, kang bisa nyedhiyani 0.5kg-5000kg forgings gedhe kanggo metalurgi, pertambangan, stasiun daya hydraulic, stasiun daya termal, stasiun tenaga angin, stasiun daya nuklir, galangan kapal, petrokimia, mesin abot, engineering samudra, aerospace, jamur lan industries.Customization liyane lan OEM kasedhiya miturut drawings.We customer kang dikarepake dadi partner long-term ing China, welcome kanggo komunikasi liyane.


Proses dhasar penempaan: blanking-bahan pemanasan-kosong nggawe-mbentuk-cooling-shotblasting-inspeksi-heattreatment-perlakuan lumahing-anti-korosi perawatan-inspeksi-gudang


Fitur utama / spesifikasi

Materi

Baja karbon utawa baja paduan

Sertifikasi:

GB/T19001-2016/ISO9001:2015/TH16949

Metode Forging Forming:

Die forging

Proses ngecor

Forging

Model:

Ngatur

Spesifikasi

Ngatur

Logo:

Ngatur

Paket

Ngatur

 

Bahan mentah: miturut syarat materi gambar pelanggan, pilih bahan mentah lan spesifikasi sing cocog.
Spesifikasi: Macem-macem spesifikasi tempa kendaraan tambang lan teknik bisa disesuaikan.
Perawatan panas: perawatan panas miturut syarat gambar.
Ukuran: miturut syarat pelanggan.
Quality Inspection: Ngirim produk sawise pabrik poto-inspeksi utawa pengawasan pihak katelu lan acceptance, kanggo mesthekake produk kualitas dhuwur kanggo pelanggan.


Kaluwihan:

Digawe saka baja kualitas dhuwur
Struktur sing ketat
Kuwat lan awet
Ngatur kanthi gambar
Desain cetakan
Ora gampang nyandhang lan nyuwek
lumahing Gamelan
Teknologi Tempa Profesional









Hot Tags: Shaft Type Forgings, Produsen, Pemasok, Tuku, Pabrik, Customized, China, Digawe ing China, Kualitas, Murah, Rega Murah, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.